lauantai 1. helmikuuta 2014

Formula poni


Oltiin taas tutulla seuralla tallilla, ja tänään olikin vuorossa peltoilua! Tumpulla oli hirvittävä määrä virtaa, vaikka se oli juuri ollut omistajan mukana harjussa opettelemassa ratsastuksen saloja. 




Aloittelin ihan vain ravailemalla, mutta melko pian otin laukkaa purkaakseni ponilta energioita pois, vaikka tietysti itse peltoilukin toi poniin lisävirtaa. Laukat nousivat tällä kertaa todella hyvin, ongelmia ei ollut niiden kanssa. Peruutuksetkin onnistuivat tänään, ja poni tajusi mitä pyydettiin !  



Laukkojen jälkeen jäin ihan vain himmailemaan, siirtymisiä/pysähdyksiä. Poni kuunteli käynnissä oikein hyvin, mitä nyt välillä tuppasi mielenkiinto menemään enemmänkin maisemien katseluihin, kuin ratsastajan kuuntelemiseen. Tumpulla oli ravissa hirmu kiire viipottaa kamalaa vauhtia kokoajan pois alta. Vaikka se videoissa ei näyttänytkään yhtään siltä, niin selästä käsin ei asia kyllä ollut niin. Tänään ei tainnut kummallakaan osapuolella olla paras päivä.. Mutta eipä se aina voikkaan olla! 


Hirveä hinku ois päästä tunnille tumpun kanssa! Pääsis vähän korjailemaan omia virheitä ja samalla sais vinkkejä miten tumppua olis parempi ratsastaa, ja minkälaiset tehtävät olis sen kanssa hyviä. Ainut este on vaan raha, koska lupasin tässä kuussa käyttää tasan ja ainoastaan junamatkoihin (tumpulle) rahaa.. :D

 Kattokaa ponia, älkääkä mua :D
Loppukäynnit, tyytyväinen poni


Loppuun tällänen pieni loppukevennys! :D Älkää välittäkö mun säätämisistä tossa välissä, piti käydä varmistaa, että kuvaa.. :D

19 kommenttia:

  1. Et oo ainoa joka haluis tunnille.. ;) Viel ku tietäis jonkun hyvä ope jostai tuolt lähettyvilt nii kutsuttaiiis! ''bö'' .....XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä!!! Ehkä meijjän täytyy ettii ;))
      No oisko ROAR ollu parempi XD

      Poista
  2. oi vitsi ku on ihania kuvia! ja tälläkertaa niitä oli myös tarpeeks paljon ;) mut ää eikä määki haluan olla vielä tollane lyhyt ja mennä pikkuponeilla !! oon nyt tosi katkera. mutta ootte te kyl super söpöjä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Guud ;)) ahahah, tää on tää pienuuden plussa puoli <3

      Poista
  3. Sinulla on tosi kiva blogi, liityin lukijaksi!:D Aivan ihana ja kaunis poni sinulla!<3 Minä rakastan Russeja!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) voi, kumpa olisikin oma! Ihan on vain vuokralla :)

      Poista
  4. Tumppu on niin söpö, onks toi semmoselta tallilta jossa käy se Hilda? Se joka ratsastaa Muggalla? Ja onse kai ratsastanu Tumpullakin koska sillä on Tubes video Tumpusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidat olla erehtynyt tallista. Sillä tallilta ei löydy mugga nimistä hevosta/tai ponia.
      Voit toki linkata videon tumpusta minulle tänne, niin käyn katsomassa onko kyseessä sama poni, kenties vanhassa kodissaan ? :)

      Poista
  5. Tässö video:
    http://m.youtube.com/index?q=hilda+koivisto&search_sort=relevance&search_type=search_all&uploaded=#/watch?v=l1WqWyiO8kU

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, samalta tallillta tuo näyttää olevan ! Taitaa olla tämä Mugga sitten joku entinen tallin asukki, sillä minulle tuo nimi ei sano mitään.

      Poista
  6. Selvä, en sitten tiedä että olenko kuullut "mugga" nimen väärin tai jtn:) mutta sillä ei ole niin väliä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mugga voi olla tallin vanhempi asukki, itse kun en ole tumpulla käynyt kuin vasta vähän päälle kuukauden.. :)

      Poista
    2. Hilda on käynyt vierailevana tähtenä tallilla pari kertaa, jolloin on ratsastanut Tumpulla. Mugga on Hildan poni, Hildan kotona.

      Poista
    3. Mugga ei ole ollut tallin poni. Hilda joka videolla ratsastaa on käynyt tallilla pari kertaa, jolloin on ratsastanut Tumpulla. Mugga on Hildan poni, Hildan kotona.

      Poista
    4. Kiitos selvennyksestä ! :)

      Poista
  7. Sulla on tosi ihana blogi!:) Mää liityin lukijaksi.

    heposblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus ja iihaanaa poni! Sinut on haastettu blogissa: mirzzzunblogi.blogspot.com
    Toivottavasti otat haasteen vastaan!

    VastaaPoista